OM MIG

Hej,

Jag heter Sandra Stigert, är en 32-åring exilskåning som numera är bosatt i lilla (men naggande goda) Karlsborg. Här bor jag med min man Viktor och våra tre barn Elton, Noah och Li.

För flera år sedan hade jag en blogg där jag gick under aliaset atilio och kanske är det därför du hittat hit nu, för att du letat efter min gamla blogg? Den finns ju inte kvar utan istället skapade jag stunderna. Eller inte istället för för jag tog verkligen en break på tre år från allt vad sociala medier heter. Men så kände jag en dag att jag saknade att få skriva av mig i längre texter och vips så hade jag en blogg igen.

Är det så att du läste atilio-bloggen på den gamla goda tiden vill jag dock varna redan nu och säga att detta är något annat. Här uppdaterar jag otroligt sporadiskt och bara utifrån hjärtat. Men det är en plats där jag kan koppla ihop allt som är jag, alla de fina stunderna som jag vill dela med er.

Just nu är jag aktuell med kursen Konsten att uppmuntra kreativa och skapande barn men för att kontinuerligt få aktuell info i din mailbox råder jag dig att signa upp dig till mitt nyhetsbrev vilket du gör HÄR. I ditt första mail får du dessutom en veckomall att skriva ut och fylla i, något som hjälpt mig väldigt mycket med att organisera mina spretiga tankar.

Hoppas att du ska trivas här lika bra som jag gör!

Med värme, Sandra